11_11_India5 Agra 0788-nyito

India a csodák országa. …a jógik az akaraterőnek túlfeszítésével a test fiziológiai működésének irányításában és uralmával tényleg olyan eredményeket érnek el, amit a hétköznapi ember csodának tart, az orvos pedig bámulattal tanulmányoz.

írja Germánus Gyula, felesége, G. Hajnóczy Rózsa könyvének, a Bengáli Tűznek előszavában.

Valóban, India egy csoda, amely az élet szinte minden területén hordoz meglepetéseket a nyugati világ szülöttei számára. Az ember jellemfejlődésének érdekében legalább egy alkalommal érdemes meglátogatni, és saját bőrünkön megtapasztalni egy, az otthonunktól ennyire különböző világot. Az Indiából visszatérő turistákban általában mély nyomot hagy az élmény, a tapasztaltak örökre megváltoztatnak bennünket.

11_11_India3 Ranakpur 0659Amennyiben nyitott szívvel és elmével érkezünk az óriási országba, ez az élmény segíteni fog bennünket életünk teljesebbé tételében. Felejtsük el a negatív jelzőket, amelyekkel sokan illetik Indiát, és tapasztaljuk meg magunk, mit adhat nekünk a csodák országa.

India hatalmas területének köszönhetően igen sokféle képet mutathat, kezdve az éghajlattól, a gasztronómián keresztül a nyelvekig bezárólag. Dél-India sok szempontból különbözik az idegenforgalmilag populárisabb északi országrésztől. Az emberek jobb körülmények között élnek, nyugodtabbak, ennek köszönhetően a közbiztonság is jobb (néha az európainál is).

Indiai körutazás szervezését  nagyobb baráti társaságok-, zárt csoportok részére , indológus idegenvezető kíséretével  vállaljuk. Kérje ajánlatunkat!