Kerala 093_nyito

Kedves Leendő Utasunk!

Ön jól döntött, hogy honlapunkat időben felkereste!  Ez azt jelenti, hogy  rászánta magát, hogy egy kicsit megálljon a mindennapok rohanásában és foglalkozzon saját magával.

Ha bármilyen betegségünk van, szaladunk az orvoshoz, aki azt helyileg kezeli, gyógyszert ír fel rá és viszonylag hamar meggyógyulunk, illetve megszűnnek az aktuális panaszaink. De a kialakult betegség okát ezzel nem szüntettük meg és még arra is jó esélyünk van, hogy a felírt gyógyszer mellékhatását később egy újabb gyógyszerrel tudjuk csak korrigálni. És innentől fogva nincs megállás. Megkezdődik a gyógyszerek által okozott panaszok tüneti kezelése, miközben beszedjük a sok mérget és még mindig nem jutunk el az eredeti betegségünk okának megszüntetéséhez.  Az ájurvéda két fő dologban különbözik a nyugati orvoslástól. Diagnosztikai eszközeivel kimutatja a problémát még abban a stádiumban, amikor az még nem okoz betegséget.  Így a betegség kialakulását meg tudja előzni. A kialakult betegséget egy tisztító kúra után szelíd módszerekkel gyógyítja úgy, hogy a betegség okát szünteti meg és ezáltal lesz a beteg panaszmentes.

Ha Önnek még nincsenek panaszai, akkor most abban segítünk, hogy a jövőben se legyenek, ha már vannak, akkor a tisztító kúrával megtehetik az első lépést a gyógyulás irányába, és a teljes gyógyuláshoz az ájurvédás orvos további tanácsokkal és esetleg gyógykészítményekkel fogja Önt ellátni, amiket ha hazatérve betart, hamarosan megszűnnek a panaszai.

Mindehhez csodálatos, paradicsomi környezetet, napsütést, ízletes, változatos ételeket, profi kezeléseket biztosítunk. Önnek semmire nem lesz gondja, csak magával kell törődnie (persze néha ez sem kevés).

Zsuzsa2_small

Galla Zsuzsa
Gala Tours Kft.
Tulajdonos, ügyvezető